Meer weten?

Vinacles Utrecht

Zoek je een uitdagende baan binnen een ambitieuze organisatie? Heb je interesse in de mobiliteitsbranche? En krijg jij ook energie van data, applicaties en software development? Dan is Mivar je nieuwe werkgever!

Over Mivar

Mivar (onderdeel van A2SP) is dé expert op het gebied van data voor de mobiliteitsbranche. Ze hebben een volledig productportfolio: van voertuigdata tot diverse applicaties. Waaronder hun applicatie 2drive. Dit is een Garage Management Systeem wat Mivar het afgelopen jaar geheel opnieuw heeft gebouwd met de meest moderne technieken.

Daarnaast heeft Mivar ook producten genaamd MiCheck-GARAGE, MiCheck-Fleet en Driver. Dankzij deze oplossingen kunnen ondernemingen in de mobiliteitsbranche hun bedrijf volledig managen. Ze kunnen o.a. leaseaanvragen doen op basis van technische voertuigdata, offertes maken, onderhoud en reparaties online managen, en bedrijfsprocessen automatiseren. Verzekeringsbedrijven, garagebedrijven, leasemaatschappijen en onderdelenleveranciers maken gebruik van de producten en diensten van Mivar.

Werken bij Mivar

Mivar bestaat uit een enthousiaste club mensen die energie krijgen van alles omtrent data, apps en software. Een groot deel heeft een achtergrond in de automotive en ook lopen er medewerkers rond met een brede kennis van IT, sales, marketing en projectmanagement. Kortom, een goede mix mensen, waar je veel van kan leren. Mivar brengt graag verschillende werelden samen onder één dak en gelooft dat dan het beste in iedereen naar boven komt. Ze kenmerken zich verder als een ambitieus bedrijf waar flexibel gewerkt wordt. Geen bureaucratische processen, maar een persoonlijke aanpak, snel schakelen, korte lijnen en een hands-on mentaliteit.

Openstaande vacatures

Meer weten?