Meer weten?

Arcady Zwolle

Arcady. Bijnaam van Polaris. Inderdaad, de Poolster, helderste ster van sterrenbeeld de Kleine beer. Vaak gebruikt als navigatiepunt vanwege haar constante karakter. En als gids op weg naar nieuwe doelen. Precies waarom klanten voor ons kiezen.

Arcady Team.jpg

Over Arcady

Nieuwe doelen. Arcady noemt het resultaten. Je bereikt ze met onze slimme software. Bedacht en gebouwd door al even slimme koppen. Voor betere processen, nieuwe markten en new business.

Vandaag vooruitkijken, morgen vooroplopen. Dát doe je met Arcady.

Vacatures Arcady.jpg

Werken bij Arcady

Iedereen heeft ze: skills. Die van jou zijn net wat sterker ontwikkeld. En opvallender. Daarom kom jij met die echte oplossingen en resultaten. Slimme software is bij jou ook echt de slimste. Jij hebt ze, de skills van een Arcadian.

Dit biedt Arcady jou:

  • Natuurlijk: een meer dan fijn salaris. Om over naar huis te schrijven zelfs;
  • Een persoonlijke bonusregeling, 4% winstdeling en vakantiegeld;
  • Uitstekende pensioenregeling én onkostenvergoeding;
  • €2.500,- opleidingsbudget voor (internationale) congressen en workshops;
  • Een eigen Pluralsight en Code School account;
  • Veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatieven;

Werken bij Arcady.jpg

Openstaande vacatures

Full Stack Developer Inhouse

Dé Alleskunner Van Arcady; Jij bent een Full Stack Developer Inhouse mét Arcady-DNA. Dan kan je dus heel wat. Hartstikke veel zelfs. Toch wil je nog meer leren, nog beter worden. Continu. En dat wat je al weet, deel je met je collega’s. En ‘kan niet’? komt niet in jouw woordenboek voor. Want als jij vindt dat het beter kan, dan mag (moet) iedereen je mening en ideeën horen. Houden we van!

Operationeel Manager

De Gids Op Weg Naar Nieuwe Doelen! Arcady is de bijnaam van de Poolster. Vaak gebruikt als navigatiepunt vanwege haar constante karakter. En als gids op weg naar nieuwe doelen. En dat ben jij voor onze engineers.

Technical Product Owner

Arcady is de bijnaam van de Poolster. Vaak gebruikt als navigatiepunt vanwege haar constante karakter. En als gids op weg naar nieuwe doelen. Precies de Technical Product Owner die we zoeken; Die Gewoon Het Product Owned 

Full Stack Developer

Hi, Ervaren Developer. Wil jij een verschil maken? Arcady gaat hard! Om deze groei bij te kunnen houden zijn we op zoek naar een Lead Full Stack Developer.

Junior iOS developer

Hi, junior iOS developer! Denk jij in creatieve oplossingen? Maak jij met jouw skills en drive alles mogelijk? Dan kan het maar zo zijn dat jij Arcady-DNA hebt. En dat jij die junior iOS developer bent die onze klanten doet verbazen én groeien.

Junior Software Engineer

Hi, Software Engineer, Maak jij onze klanten blij? Maak jij met jouw skills en drive alles mogelijk? Dan kan het maar zo zijn dat jij Arcady-DNA hebt. En dat jij die software engineer bent die onze klanten doet verbazen én groeien.

Front-end Engineer

Maak jij met jouw skills en drive alles mogelijk? Dan kan het maar zo zijn dat jij Arcady-DNA hebt. En dat jij die Front-end Developer Angular bent die onze klanten doet verbazen én groeien.

Full Stack Engineer

Is full stack development helemaal jouw ding? Bouw jij aan webapplicaties én aan de toekomst van onze klanten, zoals maar weinigen dat kunnen? Dan hoor jij bij Arcady. Kan niet anders.

Meer weten?