Meer weten?

CaseWare Nederland Wenum-Wiesel

In de wereld van vandaag is er steeds meer en meer data beschikbaar. Als bedrijf wil je dan relevant en betrouwbaar blijven. En de waarheid achter de cijfers van morgen vinden, want alleen zo kun je kwaliteit leveren. 

Om dit voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat je ondersteund wordt door een partij die je vertrouwt. En natuurlijk ook op duidelijke tooling die inzicht geeft in de financiële situatie van jouw bedrijf. CaseWare helpt daarbij door jouw werk gemakkelijk en toekomstbestendig te maken, en door je een voorsprong op de concurrentie te geven.  

Vacatures bij CaseWare.jpg

Over CaseWare 

CaseWare Nederland valt onder CaseWare International. Zij zijn een mondiaal opererend bedrijf dat softwareoplossingen ontwikkelt voor financieel professionals. Het bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en kan daardoor andere organisatie veel voordelen, vertrouwen en zekerheid bieden.   

Waarom kiezen andere bedrijven voor CaseWare?

  • Ze bieden een totaalpakket aan: van klantcontact tot het opstellen van jaarrekeningen, dankzij CaseWare kun je dit makkelijk regelen via het platform.
  • Ze hebben specialisten in huis: de eigen specialisten van CaseWare weten precies wat belangrijk is voor een organisatie en wat niet. 
  • Ze hebben een wereldwijd netwerk tot hun beschikking: CaseWare is een echte Nederlandse organisatie, maar heeft wel een grote internationale community.
  • Ze innoveren zichzelf continu: dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze allerlei nieuwe innovaties doorvoeren en aanjagen. 
  • Ze hebben een eigen trainingscentrum: hier krijgen de specialisten van CaseWare de kans om meer te leren en zo het maximale uit software te halen.
  • Ze hebben dagelijks 18.000 gebruikers: verschillende bedrijven gebruiken de software. Van accountantskantoor tot bedrijven in de zakelijke dienstverlening. 


Werken bij CaseWare Nederland.jpg

Werken bij CaseWare

Bij CaseWare kun je een prettige werkomgeving verwachten. Een werkomgeving met open en toegankelijke werkplekken, waar het bruist van de energie, creativiteit en waar iedereen zich meteen thuis voelt. Binnen het bedrijf is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling. Daarbij stellen ze jouw wensen en behoeften centraal in het traject. Ook word je goed ondersteund door jouw collega’s bij CaseWare.  

CaseWare Nederland.jpg

Openstaande vacatures

Cloud Developer

Ben jij een ervaren Cloud developer? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van software en platforms? En ben jij in staat om samen met een ingewerkt team van specialisten op dit werkterrein onze klanten te voorzien van de beste oplossingen? Dan zoeken wij jou!

Meer weten?