Meer weten?

De Voorhoede Amsterdam

De Voorhoede is een digital agency die website en apps bouwt voor blije bezoekers. Met een team van front-end experts, en een liefde voor het web en de wereld, werken zij aan alles omtrent apps en websites. Denk maar aan testen, bouwen, adviseren, trainen, coachen, onderzoeken en alles wat er nog meer bij hoort. 

Over De Voorhoede

Bij De Voorhoede werken ze met een helder projectaanpak. Deze volgorde houden ze aan: inventory > discovery > delivery > support. Ze beginnen klein - met wat nodig is - en breiden dit vervolgens uit op basis van de wensen van de klant en eindgebruikers. Ze werken samen met partijen die dezelfde doelen en waarden hebben, zetten technologie in op het scherpst van de snede en leiden elkaar op tot experts in het werkveld. 

Voor welke organisaties hebben ze o.a. projecten uitgevoerd? Dat zijn er een heleboel, zoals Pathé Thuis, Geldmaat, ABN AMBRO, Ziggo, Funda, Heineken en de NPO. Wie weet werk jij binnenkort ook mee aan de tofste projecten voor zulk soort bekende klanten, hoe gaaf is dat?! 

Klanten bij De Voorhoede.jpg

Werken bij De Voorhoede

Ben jij een front-ender? En wil jij ook websites bouwen op het allerhoogste niveau? Dan zit je bij dit bedrijf goed! De Voorhoede is geen ‘wij doen zomaar vanalles’ bureau, maar een echte front-end club in hart en nieren. Ze werken graag aan wat zij boeiend vinden en waar zij goed in zijn: het bouwen aan uitdagende projecten waarmee ze alles uit het web kunnen halen. Het liefst kiezen ze projecten met een maatschappelijk karakter. Daarbij maken ze gebruik van de nieuwste tools en technieken. 

Als je bij De Voorhoede gaat werken, dan kom je terecht op één van de kantoren: in Delft of in Amsterdam. Of je werk gewoon vanuit huis… jij kiest wat voor jou het prettigst werkt. Je wordt bij dit bedrijf niet beperkt door allerlei regels en gekke procedures. Nee, bij De Voorhoede geloven ze dat vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid tot het beste resultaat zal leiden. 

Enthousiast geworden over dit bedrijf? Bekijk dan nu de openstaande vacatures en solliciteer binnen een paar stappen naar je droombaan. 

Openstaande vacatures

Senior Front-end developer

Een snelle check! Jij… Kiest voor development op het hoogste niveau. De frameworks waarmee je werkt zijn voor jou van ondergeschikt belang. Je bent een leader by example maar hebt, net als wij, niet veel op met hiërarchie. Je voelt je prettig bij de afwisseling van projecten en hebt makkelijk contact met klanten. Je volgt innovaties op de voet en staat vooraan om nieuwe technieken te testen en toe te passen, en over te brengen op je minder ervaren collega’s. Je werkt immers niet voor niets bij de Voorhoede ;-)

Senior Node.js Back-end developer

Een snelle check! Jij…Bent een back-ender mét focus op de eindgebruiker. Je kiest de technologie en implementatie die bij de vraag past; je hebt meer in je toolbox dan de spreekwoordelijke hamer. Je bent een leader by example maar hebt, net als wij, niet veel op met hiërarchie. Je voelt je prettig bij de afwisseling van projecten en hebt makkelijk contact met klanten. Je volgt innovaties op de voet en staat vooraan om nieuwe technieken te testen en toe te passen, en over te brengen op je minder ervaren collega’s. Je werkt immers niet voor niets bij de Voorhoede ;-)

Meer weten?