Meer weten?

Dockbite Rotterdam

Dockbite is de technische partner gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve online tools. Of het nu gaat om een mobiele applicatie of een high end (web)applicatie, Dockbite ontwikkelt flexibele en robuuste oplossingen.

Kantoor Dockbite.jpg

Over Dockbite

Mobiel internetgebruik heeft inmiddels bijna 60% aandeel weten te bemachtigen en deze trend zet zich voort. Door veel complexe applicaties en high-end websites te ontwikkelen, met allerlei externe koppelingen, heeft Dockbite een visie gecreëerd over hoe data uitwisseling mogelijk gemaakt zou moeten worden. Sociale netwerken, nieuwe (online en mobiele) technieken, ontwikkelmethodieken en mobiele randapparatuur zou bedrijven meer moeten kunnen bieden op het gebied van interactie met klant en haar data met behulp van bestaande CRM, ERP tools of met nieuw te ontwikkelen tools. Hier speelt Dockbite op in met behulp van multi-channel ontwikkeling; desktop, web en mobiel.

Bij Dockbite gaan ze verder dan alleen ontwikkelen. Ze denken graag mee over de optimalisatie van bijvoorbeeld een bedrijfs- of salesproces met de inzet van online tools die ook geschikt zijn op mobiele randapparatuur. 

Dockbite is ervaren met Agile ontwikkeling en het implementeren van Salesforce. Dockbite is ervaren met het koppelen van systemen als Salesforce, Dynamics, Exact Online en SEPA platformen van banken.

Werken bij Dockbite.jpg

Werken bij Dockbite

Dockbite is een groeiend bedrijf en intern worden de werknemers uitgedaagd om vernieuwde technieken steeds toe te passen. Het team is ambitieus en haalt veel plezier uit de werkzaamheden.

Ze werken hard en de opdrachtgevers dagen hun structureel uit. Dit houdt hun scherp en leidt tot mooie oplossingen. 

Openstaande vacatures

Medior Fullstack Javascript Developer

Dockbite is op zoek naar jou!

Meer weten?