Meer weten?

Ittica Media Hoogeveen

Het digitale tijdperk waar we nu in leven biedt ons veel kansen en zeker voor een ondernemer zijn er veel kansen te benutten, maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je dat doet. Ittica wil niet alleen een prachtig project opleveren, maar juist datgene doen waardoor klanten op voorsprong komen en blijven. Dat kan natuurlijk alleen als een bedrijf alle facetten beheerst om online groei te realiseren.

Vacatures Ittica.jpg

Over Ittica

Gelukkig heeft Ittica al meer dan 20 jaar ervaring in online groei en weten ze precies wat nodig is voor organisaties om dit te realiseren. Hun werkgebied stopt niet in Hoogeveen - waar hun kantoor is gevestigd - maar hun klanten zitten over de hele wereld. Amerika, Turkije, Duitsland… ze spreken steeds meer en meer bedrijven aan met hun succesvolle formule.

Het verhaal van Ittica begon allemaal bij Dennis Veldman. Hij studeerde in Groningen en richtte op 1 april 2000 Ittica op vanuit zijn studentenkamertje. Samen met een medestudent focuste hij zich destijds op diensten als webhosting. Maar vandaag de dag biedt Ittica meer dan webhosting alleen, ze bieden ook diensten aan op het gebied van de online groei van bedrijven. Om het bedrijven makkelijk te maken hebben ze een drietal pakketten ontwikkeld, waar ze uit kunnen kiezen. Ze hebben een basic-pakket, business-pakket en corporate-pakket. Deze pakketten bieden ieder net weer andere diensten aan die passen bij het bedrijf. 

Werken bij Ittica.jpg

Werken bij Ittica

Het team van Ittica bestaat uit 13 gezellige en enthousiaste mensen die werken aan de meest uiteenlopende projecten vanuit het kantoor in hartje centrum van Hoogeveen. 

Wat kun je verwachten als je hier gaat werken?

  • Veel afwisseling in je werk 
  • Een supergezellig team 
  • Vrijdagmiddagborrels
  • Een verzorgde lunch op woensdag
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of bij te scholen 


Klinkt goed? Bekijk dan hieronder de vacatures en solliciteer!

Werk Ittica.jpg

Openstaande vacatures

Back-end developer

Word jij onze nieuwe held in PHP, AJAX, Bash en Git? En word je warm van nieuwe modules uitdenken en realiseren in een op maat gemaakt CMS systeem? Wij zijn op zoek naar collega’s op het gebied van back-end development binnen een jong team vol met professionals!

Front-end Developer

Verzorg jij straks de technische realisatie van onze online projecten? Als Front-end Developer bij Ittica ICT kun je helemaal los op programmeergebied. We hebben trouwens niet alleen een mooie baan voor je, je krijgt er meteen een leuke groep collega’s én een inspirerende werkplek bij!

Meer weten?