Meer weten?

Ittica Media Hoogeveen

Het digitale tijdperk waar we vandaag de dag in leven biedt ons veel kansen. Zeker voor een ondernemer zijn er veel mogelijkheden te benutten, maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je dat doet. Ittica kan hierbij helpen! Zij zetten niet alleen een prachtig project op, maar regelen juist datgene waardoor klanten op voorsprong komen én blijven. Dat kan natuurlijk alleen als een bedrijf alle facetten beheerst om online groei te realiseren. Gelukkig heeft Ittica al meer dan 20 jaar ervaring in online groei en weten ze precies wat nodig is voor organisaties om dit te realiseren.

Vacatures Ittica Media.jpg

Over Ittica Media

Ittica is een veelzijdig en dynamisch internetbedrijf, gevestigd aan de Hoofdstraat 68 in Hoogeveen. Ze lanceren dagelijks allerlei digitale producten, systemen en uitingen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de ontwikkeling van websites of webshops, het op maat maken van ERP-systemen voor de meest efficiënte bedrijfsprocessen, het uitvoeren van online marketingactiviteiten en onderhouden van social media.

Ittica’s werkgebied is niet alleen in Hoogeveen en andere delen van Nederland. Ze spreken steeds meer bedrijven aan met hun succesvolle formule buiten onze landsgrenzen. Inmiddels hebben ze klanten over de hele wereld zitten: van Duitsland en Turkije tot Amerika. Ittica werkt volgens een vast stappenplan aan elk project, waarbij de explore-fase de basis is voor elk succes. Ook worden o.a. een concurrentieanalyses en SWOT-analyses standaard uitgevoerd om het juiste recept te vinden. Door een verbinding te maken tussen mens en technologie, zetten ze de toekomst naar de hand van hun klant.

Werken bij Ittica Media.jpg

Werken bij Ittica Media

Het team van Ittica bestaat uit 13 gezellige en enthousiaste ‘vakidioten’ - met een gemiddelde leeftijd van in de twintig. Ze gaan samen elke dag het avontuur aan en zorgen voor een goede sfeer op kantoor.

Verder kun je bij Ittica rekenen op:

  • Veel afwisseling in je werk
  • Leuke teamuitjes
  • Vrijdagmiddagborrels
  • Een verzorgde lunch op woensdag
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of bij te scholen

Team Ittica Media.jpg

Klinkt goed? Bekijk dan hieronder de vacatures en solliciteer!

Openstaande vacatures

Meer weten?