Meer weten?

Ksyos Amsterdam

Met 4.500 medisch specialisten en paramedici en 7.500 huisartsen is Ksyos de grootste digitale zorginstelling van Nederland. Samen zien ze zo’n 1.500 patiënten per dag. Dicht bij huis, zonder wachttijd en voor een eerlijke prijs. Van cardiologie en dermatologie tot oogheelkunde, pulmonologie en GGZ: Ksyos maakt de zorg slimmer, beter en menselijker.

Werken bij Ksyos.jpg

Over Ksyos

Waar start-ups zich nu storten op e-health, is Ksyos de visionair die de mogelijkheden van slim internet in de zorg al lang geleden zag. Waarom zou iemand naar de huisarts gaan met een ‘verdachte’ moedervlek, een doorverwijzing krijgen, weken thuis wachten in onzekerheid, vrij nemen van werk om naar de specialist te gaan en dan binnen 2 minuten weer buiten staan met de diagnose ‘niks aan de hand’? Dat kan slimmer, beter en vooral menselijker.

Ksyos maakt van zorg ‘werken aan je gezondheid’. Door een snelle afhandeling, door de werkwijze van zorgverleners zorgvuldig te digitaliseren en te ondersteunen, door doorverwijzingen te voorkomen en mensen te betrekken bij hun eigen zorg. Daarmee versnelt Ksyos de zorg, bespaart het kosten en krijgen zorgverleners tijd voor complexere zorg en vooral aandacht. En krijgt ieder de regie in handen over zijn eigen gezondheid.

Ze leven in een tijd vol mogelijkheden. Niet langer staat het systeem centraal, maar de mens: de burger, de specialist, de patiënt, de huisarts en de paramedicus. Ksyos helpt hen samen te werken aan de gezondheid van iedereen. Dichtbij, in hun eigen wijk.

Team Ksyos Werk.jpg

Werken bij Ksyos

Ksyos gelooft dat je dingen alleen samen kan veranderen. Afgelopen jaren heeft Ksyos bewezen dat het bedrijf met zijn ambitieuze team écht verschil kan maken in de zorg. Door het ontwikkelen van persoonlijke zorgdiensten, mogelijk gemaakt door intelligent internet. Bijvoorbeeld vanuit huis een foto van je jeukende huid naar de huisarts sturen, online een programma volgen tegen je vermoeidheidsklachten onder begeleiding van een psycholoog of als diabetespatiënt voor je oogscreening niet meer naar de oogarts maar naar de optometrist in je eigen wijk. Al deze voorbeelden van TeleMedicine maken de zorg beter, efficiënter en menselijker. 

Ksyos heeft een informele, transparante, gedreven en aangename bedrijfscultuur gericht op groei. Het team barst van de ideeën, ambities en dromen om de organisatie verder uit te bouwen. En daar hebben ze jou bij nodig.

Ksyos zoekt medewerkers die vanuit de Ksyos Academy eHealth-diensten in de markt zetten door middel van voorlichting, training en ondersteuning. Denkend en werkend vanuit de combinatie van kennis met commercie.

Vacatures Ksyos.jpg

Openstaande vacatures

Chapterlead - Lead Software Developer

Jij werkt als Lead Developer aan het Ksyos Platform met onze Typescript, Node.js en React stack. Met jouw werk maak je een impact op de gezondheidszorg voor iedereen in Nederland. Samen met ongeveer 40 collega's vormen jullie de afdeling Design & Technology, waar we onze versie van Agile en Scrum toepassen en ons hebben georganiseerd in Chapters en Squads á la Spotify. Leid jij jouw Chapter van Full-stack en Front-end Developers naar succes? 

Senior Fullstack Developer

Als Senior Full Stack Developer combineer jij thuiswerken en werken op kantoor. Jij ontwikkelt jezelf door trainingen, kennisdeling met collega's en door ervaring op te doen. Jij werkt Agile - Scrum en levert dankzij jouw werk een maatschappelijke bijdrage. Samen met 20 Developers werk jij aan het innoveren van de zorg. Groei verder binnen een dynamische, gezellige organisatie. Solliciteer direct voor Senior Full Stack Developer bij Ksyos!

Meer weten?