Meer weten?

Response Rosmalen

Als Systeem Integratie en Enterprise Application Integration ( EAI ) specialist is Response een toonaangevende System Integrator binnen de Benelux. Response is reeds 18 jaar actief als systeem Integratie specialist. Door deze jarenlange ervaring in de System Integration is Response in staat om voor ieder type klant een passende oplossing op systeem integratie niveau te vinden. 

Over Response

Response haar consultants, ingenieurs, architecten en trainers zijn verantwoordelijk voor de oplevering van een complete integratie oplossing ten behoeve van de klanten.

Response heeft ervaring met System Integration en Enterprise Application Integration ( EAI ) software, gecombineerd met haar eigen softwareontwikkelingsachtergrond maakt het voor Response mogelijk opdrachtgevers te faciliteren met maatwerk oplossingen, waar standaardoplossingen niet mogelijk of voor handen zijn.

Naast System Integration is Response ook gespecialiseerd op gebied van Java. Haar Java programmeurs worden op diverse interne en externe projecten ingezet, voor diverse projecten bij ondermeer bank-, overheids- en transport sector. Tevens beschikken de meeste Java programmeurs ook over Systeem Integratie kennis, waar door zij goed inzetbaar zijn op Integratie werk, gecombineerd met Java vraagstukken.

Werken bij Response

Als Java consultant kun je kiezen waar je wilt werken. Response daagt je uit dat ook te doen. Kies voor jezelf, want wat is er leuker dan geïnspireerd te worden door je collega’s die precies dezelfde passie hebben voor Software Ontwikkeling als jij?

Response biedt:

  • Afwisselende baan;
  • Ondernemende bedrijfscultuur;
  • Markconform salaris;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief leaseauto.

Openstaande vacatures

Java Developer

Kies voor je eigen identiteit! – Kies voor focus! – Kies voor Response!

Meer weten?