Meer weten?

WDD Noordwijk

Minder verspilling door datagedreven te werken? Dat kan dankzij WDD! WDD helpt verschillende handelsbedrijven in versproducten met het gebruik van professionele datatools, zodat zij ook de kracht van data kunnen benutten. 

Over WDD

WDD staat voor Winst Door Data. Zij helpen bedrijven - die verse producten hebben of daarin handelen - om efficiënter te werken en commercieel slagvaardiger te zijn. Ze geloven bij WDD dat IT, data, kennis van de markt en daarbij gedreven medewerkers, een bedrijf een competitief voordeel oplevert. Met dank aan hun diepgaande kennis in handel en verwerkingsbedrijven in fruit, groenten en bloemen, weten ze elk bedrijf te laten groeien. 

Alle medewerkers van WDD (die ze ook wel hun WDD’ers noemen) hebben een achtergrond in IT en dataverwerking gecombineerd met domeinkennis van bedrijven in dagverse producten. Dat zorgt ervoor dat ze zich niet laten verblinden door technologie, maar juist energie krijgen van deze mix van data en doelen. 

WDD Werk.jpg

Werken bij WDD

Wil jij samen werken aan een betere wereld? Zet dan jouw skills in bij WDD en bestrijd de verspilling in de versketen! Je komt terecht op het kantoor in Noordwijk, wat lekker dicht bij het strand ligt en waar ze regelmatig de werkweek afsluiten met een gezellige borrel. Daarnaast kun je rekenen op veel flexibiliteit in je werk. Zo kies jij zelf of je werkt op kantoor of thuis. Of bijvoorbeeld dat je naast je werk gaat studeren. Samen met jou vinden ze de juiste work-life balance. Natuurlijk krijg je ook alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden prima geregeld. 

Openstaande vacatures

Data Specialist

WDD blijft groeien! Altijd al in een scale-up willen werken waarbij jij mee mag denken in de bedrijfsprocessen en hier altijd ideeën mag opperen? Voor deze functie is WDD op zoek naar een Data Expert die naast een technische bagage ook inhoudelijk durft mee te denken.

Ervaren Full-Stack Developer

Ben jij iemand die goed functioneert in een klein team met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling? Wil je meedenken over de toekomst van ons SaaS systeem? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer weten?