Meer weten?

Blink 'S-Hertogenbosch

Blink bereikt kinderen en jongeren door uit te gaan van hun belevingswereld en ze uit te dagen zichzelf en de wereld te ontdekken. Blink ondersteunt ouders, leerkrachten en andere partners met concepten voor thuis en op school zoals tijdschriften, websites, apps en digitale lesmethodes.

Over Blink

Blink is een open plek in het wolkendek, waar het licht doorheen breekt. Voor hun staat ‘een blink’ voor dat moment waarop je ineens iets kunt of ontdekt dat je daarvoor nog niet beheerste, voor een sprong in je persoonlijke ontwikkeling.

Blinken staat ook voor glanzen, schitteren, stralen. En dat is wat past bij de missie: kinderen uitdagen om zichzelf en hun talenten te ontwikkelen en de wereld te ontdekken. Dit doen ze samen met ouders en leraren.

Werken bij Blink

Blink is een jonge educatieve uitgeverij in 's Hertogenbosch met passie voor kinderen, jongeren en onderwijs. Blink heeft succesvolle kindermerken (Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior) en ontwikkelt vernieuwende, digitale lesconcepten. Voor het basisonderwijs Groove.me en Blink Wereld en in het voortgezet onderwijs PLOT26, Wired en Saga.

Blink heeft een inspirerende werkomgeving met een jong en dynamisch team van o.a. uitgevers, auteurs, ontwerpers en marketeers. Blink omschrijft zichzelf als een platte organisatie en houdt van eigen initiatief.


Openstaande vacatures

Fullstack software ontwikkelaar

Als Fullstack Software Ontwikkelaar bij Blink ben je verantwoordelijk voor het schrijven van nieuwe functionaliteit, het beheren van bestaande webapplicaties en het beoordelen van en feedback geven op andermans code. Je hanteert daarbij Privacy by Design, en zorgt dat je programmatuur veilig en betrouwbaar is.

Meer weten?