Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 27 werkgevers gevonden.

TanQyou

TanQyou is een jonge, bewegende en vooral innovatieve tankstation-formule die het allemaal nét even iets anders doet. Je tankt tegen een ontzettend scherpe prijs bij ze en maakt zelfs kans op een periodieke prijzenpot. Niet voor niets dat hun slogan luidt: driven by a smile! Meer weten? Lees verder!

Franeker
Bekijk werkgever

Blink

Draag jij graag bij aan de vernieuwing van het onderwijs? Ben je een kei in programmeren? Is de beleving van de eindgebruiker voor jou de belangrijkste succesfactor? Dan komen we graag met jou in gesprek.

'S-Hertogenbosch
Bekijk werkgever

Dockbite

Dockbite is de technische partner gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve online tools. Of het nu gaat om een mobiele applicatie of een high end (web)applicatie, Dockbite ontwikkelt flexibele en robuuste oplossingen.

Rotterdam
Bekijk werkgever

Touch Creative

Touch Creative is een creatief bureau, met een supergezellig team, waar ze oplossingen voor campagnes bedenken. De projecten waar ze aan werken zijn zeer divers en voor uiteenlopende klanten. Wil jij ook aan de slag voor de mooiste A-merken? Lees dan hier meer over het bedrijf en bekijk de vacatures.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Internet Marketing Unie

IMU deelt de beste tips en de nieuwste online marketing trends via e-books, blogs, video's en trainingen. Zo wil de organisatie de ondernemer helpen groeien via het internet. Nieuwsgierig naar dit bedrijf? Lees dan verder.

Saxum BV

MakerStreet is een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Wij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Daarom zijn we geen full-service agency. Maar een netwerk van specialistische bureaus. Full-specialism noemen we dat.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Talmark / CONCEPTS2GO

Talmark is opgericht in 2001 en is hét creatieve communicatiebureau in de arbeidsmarkt. Ze werken voor uiteenlopende klanten en ontwikkelen strategische communicatieconcepten: van begin tot eind. Zoals toffe campagnes en vacaturesites om talentvolle werkzoekers te verbinden met de allerleukste werkgevers.

Nieuwegein
Bekijk werkgever

Arcady

Werken bij Arcady betekent volop uitdaging! Ze zijn altijd op zoek naar gepassioneerde collega’s die houden van uitdagingen en innovatieve oplossingen. Ben jij constant op zoek naar nieuwe manieren om je te verbeteren en te ontwikkelen? Zowel persoonlijk als zakelijk? Dan pas jij misschien wel bij Arcady!

WDD

WDD (wat staat voor Winst Door Data) is een bedrijf dat andere handelsbedrijven in versproducten helpt met het gebruik van datadools. Zo zorgen zij ervoor dat zij efficiënter kunnen werken en commercieel slagvaardiger zijn. Wil jij ook werken aan een betere wereld en jouw skills inzetten om de verspilling in de versketen tegen te gaan? Dan is dit de werkplek voor jou!

Noordwijk
Bekijk werkgever

Educom

Educom & Detacom zijn al ruim 34 jaar dé partner in ICT-dienstverlening met een specialisme in Software Development (i.e. softwareontwikkeling, Software Engineering). De organisatie bestaat uit 2 zelfstandig opererende onderdelen: Educom en Detacom. De ware kracht schuilt in de samenwerking, en ze zijn zowel opleider als intermediair. Hierdoor begrijpen ze de vraag in de markt, kunnen hier met hun aanbod (beter) op inspelen en ageren (eerder) op verschuivingen in deze balans tussen vraag en aanbod.

CaseWare Nederland

CaseWare Nederland is onderdeel van CaseWare International. Ze zijn een mondiaal opererend bedrijf dat softwareoplossingen creëert voor financieel professionals.

Wenum-Wiesel
Bekijk werkgever

Ksyos

Ksyos TeleMedisch Centrum is de eerste virtuele zorginstelling in Nederland en legt zich toe op het onderzoeken, ontwikkelen en aanbieden van TeleMedicine diensten. TeleMedicine draait om snelle, effectieve communicatie tussen zorgverleners via internet. Ons doel is om op deze manier een indrukwekkende efficiëntieverbetering van het zorgproces te realiseren. Ruim 3.500 huisartsen en 2.500 medisch specialisten en paramedici maken momenteel al gebruik van Ksyos diensten.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Acato.nl

Acato bedenkt, ontwerpt en realiseert online experiences: effectieve oplossingen die je met plezier gebruikt. We bedenken, ontwerpen en realiseren mooie gebruiksvriendelijke oplossingen die met liefde zijn gemaakt en je met plezier gebruikt. We richten ons op alles wat op een beeldscherm terecht komt, zoals websites, interfaces, applicaties, animaties en e-learning applicaties. We maakten al mooie dingen voor o.a. PostNL, ABN AMRO, Riksja Travel, Indian Film Festival The Hague, Troostwijk Auctions en het Koorenhuis. 

Den Haag
Bekijk werkgever

Ittica Media

Ittica is in 2000 opgericht vanuit een studentenkamertje in Groningen. Toen richtte het bedrijf zich op webhosting, maar vandaag de dag doen ze meer dan dat. Ze richten zich voornamelijk op de online groei van bedrijven en bieden verschillende diensten aan.

Hoogeveen
Bekijk werkgever

ConnectingTheDots

Wij zijn ConnectingTheDots. Dit staat niet alleen voor wat wij doen, maar het omvat ook wie wij zijn. ConnectingTheDots… dat impliceert verbinding. En dat doen wij ook. Maar het gaat bij ons verder dan data verbinden met elkaar. Wij ontwikkelen ook software(systemen).

Laat meer werkgevers zien