Toon alle werkgevers op kaart
Er zijn 18 werkgevers gevonden.
Alphatronics biedt installateurs veelzijdige oplossingen die geschikt zijn voor alle toepassingen. Het bedrijf is gevestigd in Nijkerk en kenmerkt zich door een focus op werkplezier en persoonlijke ontwikkeling.
Software is ‘the key to success’. Opdrachtgevers rekenen op Bergler voor hoogwaardige software development, DevOps, consultancy en workshops. Het kenmerk van de programmatuur: onderhoudbaar, modulair en overdraagbaar. Voor elk vraagstuk een passende oplossing. Dat is de missie van Bergler ICT. Bergler is Microsoft Gold Partner, specialist in Microsoft Stack en Azure.
Forza IT Group bestaat uit verschillende onafhankelijke entiteiten die gespecialiseerd zijn in het leveren van geavanceerde bedrijfsoplossingen.
Axerrio is een gedreven club mensen met ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van softwareoplossingen voor sierteeltbedrijven. Ze zijn uitgegroeid tot een volwaardig partner op dit gebied en leveren dus een totaaloplossing voor deze bedrijven. Je kunt hierbij denken aan webdesign, organisatieadvies en ICT-infrastructuur. Vanuit prachtige kantoren in Bergen op Zoom én Californië werken ze met veel plezier aan deze toffe projecten.
Bergen Op Zoom
AppyThings maakt Digitale Transformatie waar en creëert waarde door innovatie.
Veenendaal
Media Choice in Hilversum zoekt gepassioneerde professionals om hun team te versterken. Als toonaangevende speler in de media-industrie bieden ze een dynamische werkomgeving, marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra's zoals borrels en personeelsuitjes. Solliciteer nu en ontdek de mogelijkheden bij Media Choice!
Hilversum
Integrace BV ontwikkelt geavanceerde web-based applicaties en standaard producten op het gebied van e-commerce, product data management, content management en infrastructuren. Ze realiseren deze applicaties met een relatief kleine groep talentvolle en zeer betrokken professionals. Hun belangrijkste productlijn is het e-commerce raamwerk Shoxl, met het bijbehorende shop-backoffice systeem Vendisto. Met deze producten hebben ze grote (internationale) ambities. Andere belangrijke standaard producten zijn hun CMS systeem SiteManager, PIM systeem ProductManager en multi-channel publishing tool PrintManager.
Eindhoven
SMART4Solutions is een bedrijf in ‘s-Hertogenbosch dat software-oplossingen ontwikkelt voor andere organisaties. Ze kenmerken zich als de ‘Oracle APEX-familie van Nederland’ en zoeken naar nieuw talent dat zichzelf verder wil ontwikkelen!
'S-Hertogenbosch
IMU deelt de beste tips en de nieuwste online marketing trends via e-books, blogs, video's en trainingen. Zo wil de organisatie de ondernemer helpen groeien via het internet. Nieuwsgierig naar dit bedrijf? Lees dan verder.
Zorgweb verzamelt op het gebied van zorgverzekeringen alle beschikbare premie-, dekkings- én zorginkoopinformatie. Deze gegevens worden op uniforme en transparante wijze door Zorgweb geordend, verrijkt en gewaardeerd. Op dit terrein is Zorgweb marktleider. In de database van Zorgweb is de informatie van duizenden individuele en collectieve zorgverzekeringen opgenomen. De zorgverzekeringdata kan via verschillende diensten afgenomen worden. Zorgweb verleent hierbij maximale dienstverlening. Zorgweb is klantgericht en beschikt over brede vakinhoudelijke kennis om u te ondersteunen.
Nova Technology specializes in building a proven platform that enhances cash flow and revolutionizes payment options. Their mission is to transform financial interactions worldwide by creating seamless, accessible, and transparent solutions.
Groningen
Be Informed is een internationaal opererend automatiseringsbedrijf. Gevestigd in Apeldoorn en actief in heel Europa, Oceanië, Noord- en Zuid-Amerika. Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste professionals. Word jij binnenkort hun nieuwe collega?
Apeldoorn
Visma Verzuim is dé Nederlandse marktleider in de verzuimbranche. Ze helpen vele organisaties om hun verzuim te beheren en meer dan 3,5 miljoen werknemers om veilig, gezond en duurzaam inzetbaar te blijven. Ook een bijdrage te leveren aan het effectief terugdringen van ziekteverzuim binnen organisaties? Lees hier verder en bekijk de vacatures!
CarWise is het kenniscentrum voor autoverhuur en leasing. Heb jij ook een liefde voor auto’s en affiniteit met de automotive branche? En zoek je een baan in Almere? Dan is CarWise de perfecte werkgever voor jou!
BeNext is dé marktleider op het gebied van energiezuinige woningen en stimuleert duurzaam wonen met hun innovatieve totaaloplossingen. Het bedrijf groeit momenteel hard en zoekt enthousiaste mensen die willen meebouwen aan hun droom: elke Nederlandse bewoner energiebewust laten wonen en samen werken aan een duurzamere wereld. Ook hieraan meewerken? Bekijk hier het volledige bedrijfsprofiel van BeNext en alle openstaande vacatures!
Amsterdam
Sinds 2013 realiseren zij succesvolle Magento webshops, voor zowel starter als marktleider. De uitgebreide dienstverlening is hun grote kracht. Wat je ook nodig hebt, zij regelen het. Vendic maakt de vertaalslag van jouw kansen naar een perfect passende Magento 2 webshop met bijbehorende marketing campagnes.
Deventer
Tible is uw onafhankelijke partner voor alles dat gerelateerd is aan online media. Van development tot support, van security-advies tot hosting. En in één ontwikkeltraject maken wij elke website of app geschikt op pc, tablet en smartphone. Tible is uw troubleshooter maar ook uw full service partner en alles daar tussenin. Bij ons is een goed ingespeeld team van internetspecialisten met minimaal 18 jaar ervaring actief.Tible ontwikkelt haalbare oplossingen voor bedrijven en legt de nadruk op het behalen van bedrijfsresultaten, gebaseerd op de laatste trends in de markt, gedreven door een heldere visie op media, data en technologie. Met kennis van het marketing spectrum weet Tible uw business te promoten in de digitale wereld.
Deventer