Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 21 werkgevers gevonden.

CaseWare Nederland

CaseWare Nederland is onderdeel van CaseWare International. Ze zijn een mondiaal opererend bedrijf dat softwareoplossingen creëert voor financieel professionals.

Wenum-Wiesel
Bekijk werkgever

Gemba

Gemba implementeert IBM Tivoli Software. Het wordt toegepast binnen Enterprise Asset Management, IT Asset Management en Service Management omgevingen. Verkoop van software is één, bij Gemba hechten we echter vooral waarde aan de implementatie van de software en de services naar de klant. Zonder een goede implementatie is elk systeem tot mislukken gedoemd. Daarnaast houden we ons ook nog bezig met ontwikkeling van eigen add-ons op IBM Tivoli Software, of het uitwerken van jouw ideeën. 

Landsmeer
Bekijk werkgever

ROOSH.

ROOSH - opgericht door Jeroen van den Eerenbeemt - is een innovatief bedrijf in Eindhoven dat het voor consumenten mogelijk maakt om parkeerplaatsen bij luchthavens te vinden, vergelijken en boeken.

Eindhoven
Bekijk werkgever

Ksyos

Ksyos TeleMedisch Centrum is de eerste virtuele zorginstelling in Nederland en legt zich toe op het onderzoeken, ontwikkelen en aanbieden van TeleMedicine diensten. TeleMedicine draait om snelle, effectieve communicatie tussen zorgverleners via internet. Ons doel is om op deze manier een indrukwekkende efficiëntieverbetering van het zorgproces te realiseren. Ruim 3.500 huisartsen en 2.500 medisch specialisten en paramedici maken momenteel al gebruik van Ksyos diensten.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Always be learning B.V.

Always be learning is een data club binnen MakerStreet, bestaande uit analisten, data scientists, engineers en andere specialisten die leven voor data.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Formorrow

Formorrow is een bedrijf dat toptalenten in IT en life sciences verbindt met banen waarin zij kunnen doorgroeien. Ze zijn er voor de werkzoekenden die dieper durven te duiken en verder vooruit kijken. En voor werkgevers die op zoek zijn naar talent dat met ze meegroeit. Voor de kansen van vandaag en de uitblinkers van morgen.

Amersfoort
Bekijk werkgever

Bluedesk CRM B.V.

Bluedesk CRM implementeert al sinds 2002 met succes CRM-oplossingen voor MKB, grootbedrijf en non-profitorganisaties. Wij zijn officieel partner van Salesforce en Aurea CRM en bieden ook producten aan op het gebied van interfacing, webportalen, marketing automation, collaboration en desgewenst ook hosting.

Oosterhout
Bekijk werkgever

The Information Lab Netherlands B.V.

Bij The Information Lab helpen ze bedrijven om datagedreven te werken. Van onderbuikgevoel naar onderbouwde beslissingen. Ze zijn betrokken bij alle aspecten van dit proces, van het verstrekken van de eerste licentie tot het helpen bij de uitrol binnen de gehele organisatie.

Amsterdam
Bekijk werkgever

Hendrik Veder Group B.V.

Hendrik Veder Group (opgericht in 1800) is een grote Europese speler op het gebied van staalkabel en synthetisch touw. Ze opereren wereldwijd vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Noorwegen en Polen. De ambitie van Hendrik Veder Group is om de maritieme sector te verduurzamen. Om dit te bereiken kunnen ze wel wat extra handen gebruiken. Werk jij hier ook aan mee?

Rotterdam
Bekijk werkgever

SMART4Solutions B.V.

SMART4Solutions is een bedrijf in ‘s-Hertogenbosch dat software-oplossingen ontwikkelt voor andere organisaties. Ze kenmerken zich als de ‘Oracle APEX-familie van Nederland’ en zoeken naar nieuw talent dat zichzelf verder wil ontwikkelen!

'S-Hertogenbosch
Bekijk werkgever

Massarius

Massarius faciliteert programmatic trading van online advertenties voor onafhankelijke uitgevers. Meer weten? Lees hier dan verder!

Amsterdam
Bekijk werkgever

Internet Marketing Unie

IMU deelt de beste tips en de nieuwste online marketing trends via e-books, blogs, video's en trainingen. Zo wil de organisatie de ondernemer helpen groeien via het internet. Nieuwsgierig naar dit bedrijf? Lees dan verder.

Vinacles

Mivar, onderdeel van A2SP, is een ambitieus bedrijf dat met verschillende diensten en producten actief is in de mobiliteitsbranche. Van voertuigdata tot applicaties en SaaS-oplossingen. Bij Mivar vind je een uitgebreid productportfolio, een diverse en ambitieuze club mensen, een persoonlijke aanpak, korte lijnen én een hands-on mentaliteit. Meer weten? Lees dan verder!

CRV

BETTER COWS > BETTER LIFE! Daar draait het allemaal bij CRV om. Ze helpen veehouders bij het fokken van een gezonde en efficiënte rundveestapel en bieden een breed aanbod aan producten en diensten om de veestapel optimaal te laten presteren.

BNNVARA

Omroepvereniging BNNVARA is een publieke omroep in Nederland, ontstaat uit een fusie tussen de gedurfde omroep BNN (Bart News Network) opgericht door Bart de Graaff en de progressieve omroep VARA. BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. Ze leggen de lat hoog en alles wat ze doen, staat in dienst van een gelijkwaardige en eerlijke samenleving.

Hilversum
Bekijk werkgever

Be Informed B.V.

Be Informed is een internationaal opererend automatiseringsbedrijf. Gevestigd in Apeldoorn en actief in heel Europa, Oceanië, Noord- en Zuid-Amerika. Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar enthousiaste professionals. Word jij binnenkort hun nieuwe collega?

Apeldoorn
Bekijk werkgever

Eonics Consultancy B.V.

Vanwege de grote vraag naar experts op software ontwikkelgebied bij onze opdrachtgevers, zijn we doorlopend op zoek naar: Senior Java Developers

Den Haag
Bekijk werkgever

Digitpaint

Digitpaint is een full service bureau in Arnhem dat al meer dan 20 jaar bestaat. Ze maken applicaties en websites voor uiteenlopende klanten als De Speld en Universiteit Wageningen. Van concept tot succesvolle service.

AppyThings

AppyThings maakt Digitale Transformatie waar en creëert waarde door innovatie.

Laat meer werkgevers zien