Meer weten?

Digitpaint Arnhem

Digitpaint ontwikkelt state-of-the-art weboplossingen. Van concept tot succesvolle service!

Werken bij Digitpaint.jpg

Over Digitpaint

Digitpaint is een full service bureau in Arnhem dat al meer dan 20 jaar innovatieve webapplicaties maakt. Samen met hun klanten ontwikkelen ze bijzondere digital experiences en applicaties – met oog voor design en kwaliteit. Ze maken daarbij gebruik van de modernste technieken en hebben een professioneel team bestaande uit ervaren strategen, designers, consultants en developers. Zij bouwen en beheren uiteenlopende oplossingen voor klanten. Bijvoorbeeld websites en webapplicaties, maar het kan ook gaan om een koppeling tussen applicaties. 

De klanten van Digitpaint zijn meestal grote organisaties, die gevestigd zijn in Midden- en West-Nederland. Zij leveren maatschappelijk relevante diensten in verschillende sectoren. Denk maar aan organisaties als 113 Zelfmoordpreventie, Stichting Pensioenopleidingen, De Speld, College Beoordeling Geneesmiddelen en Universiteit Wageningen. 

Kantoor Digitpaint.jpg

Werken bij Digitpaint

Digitpaint is gevestigd in het mooie WTC in Arnhem. Ze werken op kantoor, thuis of op locatie bij de klant (Randstad). Jij bepaalt waar je het prettigst werkt! Het bedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid in omvang en expertise (wat steeds leuker werk oplevert). Die groei willen ze voortzetten en daarom zijn ze op zoek naar professionals met liefde voor het vak. 

Ben jij dat? Check nu de openstaande vacature(s) en solliciteer!

Vacature Digitpaint.jpg

Openstaande vacatures

Full stack Developer

In de rol van Full-stack Developer werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerkoplossingen voor onze klanten. Je hebt een eigen visie op usability en modern ontwerp en je draagt bij aan de realisatie van super snappy experiences, als developer en expert.

Projectmanager

In de rol van Projectmanager werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerkoplossingen voor onze klanten. Jouw taak ligt daarbij in het structureren van het werk en het aansturen van het team en je bent het aanspreekpunt voor de klant in de realisatiefase.

Senior UX/UI Designer

Ben jij die gedreven en ervaren UX/UI designer met een passie voor je vak? En wil je met jouw werk écht impact maken? Pak jouw kans binnen deze rol als senior UX/UI designer en lees snel verder

Front-end developer

In de rol van Front-End Developer werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerkoplossingen voor onze klanten. Je hebt een eigen visie op usability en modern ontwerp en je draagt bij aan de realisatie van super snappy experiences, als developer en expert

Meer weten?