Meer weten?

Hendrik Veder Group B.V. Rotterdam

Hendrik Veder Group is een Europees bedrijf dat wereldwijd opereert vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Noorwegen en Polen. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Rotterdamse haven.

Vacatures bij Hendrik Veder Group.jpg

Over Hendrik Veder Group

Hendrik Veder Group is opgericht in 1800. Sinds die tijd hebben ze als organisatie veel meegemaakt. Vandaag de dag zijn ze uitgegroeid tot een grote, innovatieve Europese speler op het gebied van staalkabel en synthetisch touw voor de offshore en maritieme sector. Daarnaast ontwikkelen ze ook totaaloplossingen en -services voor vele andere industrieën.

Hendrik Veder Group medewerkers.jpg

De Hendrik Veder Group heeft de ambitie om de maritieme sector te verduurzamen. Samen met toonaangevende klanten realiseren ze op innovatieve manier duurzaamheid. Zo ontstaan door inventarisatie, reviseren en circulaire grondstofbenaderingen nieuwe kosteneffectieve werkwijzen. Bij Hendrik Veder Group gaan duurzaamheid en economie hand in hand.

Team Hendrik Veder Group.jpg

Werken bij Hendrik Veder Group

Bij deze organisatie heerst een informele en familiale sfeer waar iedereen respectvol met elkaar omgaat. Ze zijn transparant en plat georganiseerd, waarderen ieders inzet en zullen er alles aan doen om te zorgen dat de ‘juiste man of vrouw op de juiste plek’ zit. 

Verder kun je o.a. rekenen op:

  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden (afhankelijk van je ervaring)
  • Pensioenregeling 
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km met een max van 35 km enkele reis
  • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden 


Werken bij Hendrik Veder Group.jpg

Wil jij ook aan de slag bij de Hendrik Veder Group in Rotterdam? Bekijk dan nu de openstaande vacature(s) en solliciteer! 

Openstaande vacatures

IT Projectmanager

Je bent een praktisch ingesteld persoon die processen kan vertalen naar systemen. Je hebt ervaring met het implementeren van processen in een productie omgeving. Ervaring met SAP Business One. Je kunt standvastig zijn en je kunt ook goed luisteren.

Meer weten?