Meer weten?

Salure Gouda

Salure loopt voorop op het gebied van procesoptimalisatie en procesautomatisering. Onze 60 medewerkers, techneuten en processpecialisten, richten bedrijfsprocessen in voor organisaties in vrijwel alle branches.

Werken bij Salure.jpg

Over Salure

Wij werken met processen en software (ICT). Ons team bestaat uit data-analisten, econometristen, vakspecialisten of consultants wat een mooie combinatie is om onze klanten verder te helpen. Met al deze kennis in huis leven wij onze slogan na: samen slim vooruit! We hebben veel mooie internationale klanten die je maximaal uitdagen.

Interesse? Kom dan eens een espresso, cappuccino of latte drinken in onze speciale barista bar.

Salure levert diensten op de volgende vlakken:

  • Vakinhoudelijk: payroll & HR
  • ICT: Data-analyse & ontwikkeling software
  • Consulting: beheer en organisatieontwikkeling

Salure Kantoor.jpg

Werken bij Salure

Salure heeft veel over voor haar werknemers waaronder het volgende:

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een professionele en dynamische omgevig waarin je veel kunt leren;
  • De mogelijkheid om verder te studeren (mogelijkheid tot traineeships);
  • Prettige collega's en een open cultuur.

Openstaande vacatures

Python developer

Wil jij in een jong, snelgroeiend en ervaren ontwikkelteam aan de slag gaan als Python Developer en heb jij verstand van data wrangling, CI/CD, database management, en Docker en Kubernetes. Als Python Developer bij Salure ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van complexe applicaties die gebruik maken van grote hoeveelheden data. Daarbij worden jouw eigen inbreng en ideeën omarmd. Kom je ons team versterken?!

Teamlead Product Development

Wil jij in een jong, snelgroeiend en ook ervaren ontwikkelteam aan de slag gaan als Teamlead Product Development? Krijg jij energie als je merkt dat jouw initiatieven en ideeën echt gewaardeerd en omarmd worden? Kom bij ons werken!

Meer weten?